Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα για προϊόντα που αγοράσατε να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς  σας, τα οποία θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση, χωρίς εμφανή φθορές και ζημιές. Θα γίνει στο ακέραιο η επιστροφή των χρημάτων σας μαζί με τα όποια έξοδα αποστολής έχετε χρεωθεί εφόσον το προϊόν επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία χωρίς να έχει ανοιχτεί. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφές Εποχιακών προϊόντων
Επιστροφές εποχιακών προϊόντων, Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά, γίνονται μόνο με αντικατάσταση με προϊών της αντίστοιχης εποχιακής κατηγορίας, εντός της τρέχουσας εποχιακής περιόδου.

Φθορές προϊόντων
Προτείνεται στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος όταν παραλαμβάνουν προϊόντα σε γυάλινες συσκευασίες και αυτές έχουν υποστεί φθορά, ράγισμα ή ολική καταστροφή τότε θα πρέπει να απευθυνθούν στη ταχυμεταφορική εταιρεία εντός 24ωρου απο την ώρα παραλαβής. Για να αποζημιωθεί η τυχόν φθορά θα πρέπει να μην αφαιρέσουν τα προϊόντα από το δέμα και να παραδοθεί όπως ακριβώς παραλήφθηκε στην ταχυμεταφορική εταιρεία εντός 24ώρου.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να μας το δηλώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 22510 22207 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το 22510 22207 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.