Κατάστημα

Barbie Εργαστήριο Μόδας με Κούκλα (DMC10)

Κωδικός: 0452006

Γίνετε σχεδιάστρια μόδας και φτιάξτε τις δικές σας δημιουργίες με το “Εργαστήριο Μόδας” της Barbie®!

Διαλέξτε το ρούχο και τα χρώματα που σας αρέσουν και φτιάξτε μία μοναδική δημιουργία για την Barbie®! Οι μικρές σχεδιάστριες θα εκφράσουν τη δημιουργική τους πλευρά και θα ενθουσιαστούν βλέποντας τις ιδέες τους να υλοποιούνται.

Κάθε αποτέλεσμα μπορεί να είναι διαφορετικό αφού μπορείτε να πλύνετε τα ρούχα για να αφαιρέσετε τα σχέδια και να αρχίσετε και πάλι από την αρχή. Ο σχεδιασμός είναι τόσο εύκολος!

19,99

9 σε απόθεμα

Περιγραφή

Διαλέξτε ένα από τα τρία φορέματα που περιλαμβάνονται και τοποθετήστε το στην ειδική φόρμα. Τα διαφορετικά χρώματα και τα μοντέρνα κοψίματα σας δίνουν πολλές επιλογές στιλ. Προσαρμόστε την ειδική φόρμα με το φόρεμα στο περιστρεφόμενο κουτί και κλείστε το ροζ καπάκι.

Έπειτα διαλέξτε ένα από τα τρία χρώματα (περιλαμβάνεται ροζ, κίτρινη και μπλε μπογιά) και κουνήστε το μπουκαλάκι. Πατήστε το μοχλό του κουτιού για να στριφογυρίσει και προσθέστε σταγόνες χρώματος μέσα από τις τρύπες του κουτιού καθώς γυρίζει. Συνεχίστε να πατάτε το μοχλό για να απλώσετε το χρώμα και να κάνετε διάφορα σχέδια.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με την ποσότητα του χρώματος που προσθέσατε, ανοίξτε το καπάκι για να δείτε τη δημιουργία σας. Στριφογυρίστε το κουτί λίγο ή πολύ. Χρησιμοποιήστε ένα ή και τα τρία χρώματα.

Εσείς είστε η σχεδιάστρια, εσείς θα αποφασίσετε! Ντύστε την κούκλα Barbie® που περιλαμβάνεται με τη δημιουργία σας και βάλτε της τα μαύρα μποτάκια που ταιριάζουν με κάθε στιλ. Δημιουργήστε απίθανες εμφανίσεις για να τις επιδείξετε ή για να ζήσετε τις δικές σας ιστορίες.

Οι μικρές σχεδιάστριες θα λατρέψουν τη δημιουργικότητα του παιχνιδιού και τις αμέτρητες δυνατότητες να εκφραστούν, γιατί με την Barbie® μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!

Χαρακτηριστικά:

  • 1 κούκλα Barbie® με φόρεμα που πλένεται και παπούτσια
  • Περιστρεφόμενο κουτί, μανεκέν για φόρεμα
  • 2 επιπλέον φορέματα που πλένονται και 3 μπουκαλάκια με χρώμα
  • Η κούκλα δεν μπορεί να σταθεί όρθια από μόνη της

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Ηλικίες

Φύλο

Τα έχουν δει οι περισσότεροι

Τα τελευταία 8 προϊόντα που έχετε δει: